Jong talent krijgt 11 gastcolleges van de VEA

De inschrijving voor de tweede editie van de VEA Kickstart is geopend.

De vereniging voor toonaangevende communicatieadviesbureaus (VEA) organiseert voor de tweede keer de VEA Kickstart. Dit opleidingsprogramma bestaat uit 11 gastcolleges van bekende mensen uit de reclamebranche.

Mix van kennis en inspiratie
Het programma is bedoeld voor jonge creatieven met 0-3 jaar werkervaring die werken bij een van de VEA-leden. Het is een multidisciplinaire opleiding voor iedereen die werkt in het communicatievak: van account- en projectmanagers tot creatieven en strategen. Volgens de organisatie zijn de 11 colleges een mix van kennis en inspiratie.

Zo ziet het programma eruit
De verschillende colleges zijn toegespitst op de praktijk en in tegenstelling tot vorig jaar zullen de deelnemers ook zelf aan de slag gaan met de stof die ze leren. Onderwerpen die dit jaar aan bod komen zijn onder andere Merk- en Digitale strategie, Copywriting, Marketing PR, Klantrelaties & New Business en Contentstrategie + Publishing. De docenten zijn onder andere Margot Bouwman, Marc Oosterhout, Boris Nihom, David Snellenberg en Fred Moolhuijsen.

Meer info en inschrijven.