Nieuwe vacatures van United, Elastique en Beeld en Geluid voor het Talent Development Program

Het Talent Development Program is hét traineeship voor de media-industrie. Deelnemers aan dit programma doen werkervaring op mij een mediabedrijf en krijgen daarnaast een exclusief programma van masterclasses en workshops aangeboden. Daarbij verdiepen én verbreden ze hun skills zodat ze na het programma van alle markten thuis zijn. Beeld en Geluid en United hebben vacatures ingebracht voor het Talent Development Program. Heb jij het profiel dat zij zoeken én wil je je in 9 maanden verbreden tijdens een kwalitatief hoogstaand onderwijsprogramma? Schrijf je dan in voor het TDP!

Lees hieronder meer over de vacatures. Meer weten over het Talent Development Program? Kijk dan op deze pagina.

Over United:

United is een nationaal en internationaal opererende dienstverlener op gebied van televisie- en multimedia projecten. Ze staan er bij de grootste Live events zoals Champions League voetbal en het EK Atletiek, reportages en bij vrijwel alle grote televisieproducties zoals Expeditie Robinson of Wie is de Mol. United levert wereldwijd ook unieke technologische oplossingen voor de registratie en verwerking van Ultra HD (4K HDR) shows. Bekijk hier hun showreel! 

United is op zoek naar:

Over Beeld en Geluid:

Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid is het media-archief van Nederland en de grootste van zijn soort in Europa. Het Instituut speelt een toonaangevende rol op het gebied van beheer en toegankelijk maken van het Nederlandse media-erfgoed. Het gebouw op het Media Park in Hilversum herbergt een dagelijks groeiende collectie van radio, televisie, film, foto’s, muziek, documentaires, nieuwe media, games en internetcultuur. Deze collecties geven een uniek beeld van de geschiedenis van Nederland van de afgelopen honderd jaar en van de ontwikkeling van de audiovisuele media in het bijzonder. Beeld en Geluid is toegewijd om de unieke collectie en de kennis daarover breed toegankelijk te maken voor uiteenlopende doelgroepen, waaronder mediaprofessionals, de creatieve sector, het onderwijs en het algemeen publiek. Door middel van onderzoek en innovatie heeft het instituut zich ontwikkeld tot een brede culturele instelling die met de opgebouwde kennis en infrastructuur een centrale functie inneemt binnen de archief- en mediasector in binnen- en buitenland.

Beeld en Geluid is op zoek naar:

 

Over Elastique

Elastique is een bekroond digitaal productie bureau dat online ervaringen maakt voor tv, web en mobiel. Ons groeiende team bestaat uit digital designers, web- en mobile developers. In nauwe samenwerking met hun opdrachtgevers maakt Elastique kwalitatief hoogstaande websites en mobiele applicaties. Opdrachtgevers van Elastique zijn onder andere NTR, Radio 2, BNN en KRONCRV.

Elastique is op zoek naar:

De lijst met vacatures zal de komende tijd worden aangevuld met vacatures van andere partners van het Talent Development Program. Wil je graag meedoen maar zit er nog geen interessant vacature voor je bij? Weet dan dat er meer vacatures onderweg zijn. Bij veel partnerbedrijven is het lastig om op langere termijn aan te geven welke functies vrijkomen op het moment van de deadline van aanmelden voor het TDP. Je kunt daarom ook een algemene motivatiebrief sturen voor het TDP – wij kijken dan aan welke vacature en bedrijf we je kunnen matchen.