Twee nieuwe vacatures Zoomin.TV toegevoegd aan Talent Development Program

Goed nieuws voor alle pas afgestudeerde producers, journalisten en marketing professionals die mee willen doen aan het Talent Development Program! Vlak voor de deadline voor aanmelden zijn er twee fantastische vacatures toegevoegd. Zoomin.TV zoekt producer/editor/camera voor hun Nederlandse desk én een campagne manager.

Over Zoomin.TV

Zoomin.TV, gevestigd in Amsterdam, is een van Europa’s grootste online media organisaties. Ze produceren en distribueren professionele korte video’s over diverse onderwerpen (games, sport, reizen, actualiteiten en meer). Zoomin.TV produceert iedere dag 400 video clips, die gegenereerd worden uit het gigantische netwerk van Video Jockeys over de hele wereld (en is daarme ’s werelds grootste online news video uitgever!!). Deze clips distribueert Zoomin.TV over haar internationale netwerk van uitgevers (waaronde Yahoo, MSN en AOL). Zij gebruiken Zoomin.TV om hun eigen sites te verrijken en user engagement en loyalty op te bouwen. Daarnaast is Zoomin.TV het grootste Multi-Channel Netwerk in Europa. Ze helpen YouTube talenten bij het distribueren en verrijken van hun video’s.

Zoomin.TV richt zich op Generation Z en gelooft dat empathie de toekomst heeft. Hun missie statement? Dare. Care. Share. Ze brengen verhalen dat het leven van mensen kunnen veranderen. Inspirerende, emotioneel aansprekende en empowering content. Kortom: Zoomin.TV is een prachtig mediabedrijf met een bijzonder mix aan bereik en creativiteit. Naast het hoofdkantoor in Amsterdam zijn er vestigingen in België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Spanje, China, Japan, USA, Uruguay, Brazilië, Mexico en Colombia. Zoomin.TV is op zoek naar jong talent voor hun functies producer/editor/camera Nederlandse desk én campagne manager.

Campagne Manager

Als Campagne/Yield Manager ben je verantwoordelijk voor de planning en resultaten van de online video campagnes van Zoomin.TV. Je zet campagnes op, houdt de traffic in de gaten, stelt doelen en monitort deze. Als een ware spin in het web, heb je dagelijks contact met klanten en mediabureau’s over de campagnes, plant deze in en houdt de performance in de gaten. Daarom is het handig als multi-tasken in je DNA zit! Daarnaast heb je een neus voor nieuwe sales kansen en rapporteer je de resultaten van de campagnes. Een uitdagende functie bij een dynamisch bedrijf dat wereldwijd actief is!

Lees hier de hele vacature.

Producer/editor/camera Dutch Desk

Zoomin.TV heeft allerlei desks die zich focussen op regio’s. Voor de Benelux desk zoekt Zoomin.TV een producer/editor/camera type die zich in het middelpunt van alle actie bevindt. Je pitcht en produceert originele video verhalen aan het video-journalisten netwerk van Zoomin.TV en daarom ben je continue op zoek naar creatieve invalshoeken. Samen met het editor team spar je over mogelijke nieuwe verhalen. Vervolgens ben je gedurende het hele proces betrokken: van concept tot script tot het editen van een item. Maar naast productie denk je ook mee over de business kanten en bewaak je het budget. Het heeft een grote pré als je ook in staat bent met een camera om te gaan en basis edit vaardigheden hebt. Geen dag is hetzelfde, want je gaat vaak ad hock mee op snelle film opdrachten!

Lees hier de hele vacature.

Twee hele mooie functies waarbij je activiteiten erg breed zijn. Daarom sluiten ze ook heel goed aan bij het Talent Development Program waarbij het juist gaat om verbreding van je kennis en vaardigheden. Ben je enthousiast geworden? Kijk dan op deze pagina hoe je kun solliciteren voor deze functies in het TDP!