CMD Next 2018 – The Beta Edition

CMD Leeuwarden organiseert jaarlijks CMD Next. Hét multimedia event van het Noorden, waar alle digitale creatieven elkaar treffen. Thema dit jaar: the Beta Edition

Te vaak willen wij -makers, uitvinders, bedenkers- ons idee perfectioneren voordat we het uit handen geven. En dan… blijken idee en doelgroep toch niet 100% te matchen. Gelukkig bestaan er prototypes en beta-versies. De maakindustrie en software-branche zijn hier al jaren achter en (eindelijk) zien we nu ook overheid, onderwijs en bedrijfsleven het ‘onaffe’ omarmen.

CMD is fan van Beta. Met onze roots in de techniek en onze output in het creatieve zijn wij en onze studenten altijd bezig met ‘what’s next’. We zoeken nieuwe oplossingen voor problemen en weten vaak van tevoren niet wat onze ideeën gaan doen. Daarom zijn onze studenten continue bezig met prototyping en testing. Om dit te vieren, is CMD Next 2018 ‘The Beta Edition’.

Wil je weten wat dit allemaal voor jou kan betekenen? Bestel je (gratis) tickets via onderstaande button en kom op vrijdag 19 januari 2018 naar de NHL Stenden Campus in Leeuwarden.

GET YOUR TICKETS HERE

De wereld verkeert niet in een financiële of economische of (vul zelf maar in) crisis, maar in een transformatie naar een volgende fase in onze beschaving. Deze transitie raakt bijna iedereen en heeft grote invloed op ons leven en werk. 

Ruud Veltenaar (filosoof, trendwatcher, TEDx-spreker en meer…) verschaft in zijn keynote duidelijkheid over onze toekomst en biedt concrete hoop op een betere wereld. Ben jij klaar voor de toekomst en in staat om ook in turbulente tijden het verschil te blijven maken?