Eindpresentaties Challenge Erasmus Universiteit, United en Quadia

De afgelopen vier weken werkten twee teams van studenten van de media opleidingen van Erasmus Universiteit Rotterdam aan uitdagende challenges van Quadia en United. Twee dagen per week deden de teams research bij het bedrijf en twee dagen kregen ze ondersteuning vanuit Erasmus. Op vrijdag 21 april worden de bedachte concepten gepresenteerd.

De challenge wordt georganiseerd in het kader van het honours programma van de Erasmus Universiteit. Hilversum Media Campus heeft geholpen bij het aantrekken van bedrijven die een challenge willen uitschrijven. Uiteindelijk zijn United en Quadia hiervoor geselecteerd. Het team dat bij United aan de slag ging heeft onderzoek gedaan naar nieuwe markten waarop United haar diensten kan aanbieden en op welke manier. Het team van Quadia deed onderzoek naar hoe Quadia Virtual Reality kan inzetten of toevoegen aan hun dienstenpalet.

Geïnteresseerd in een challenge of om bij de eindpresentaties aanwezig te zijn? Stuur een mailtje naar marlies@hilversummediacampus.nl voor meer informatie.