IBC Tours

Noteer het vast in je agenda: van 14 tot en met 19 september staan alle veertien hallen van de Amsterdam RAI in het teken van de IBC. Je vindt hier de nieuwste ontwikkelingen rondom mediatechnologie, van opname tot uitzending. Traditiegetrouw organiseert iMMovator IBC Tours langs de hoogtepunten van deze immense beursvloer.

IBC Tours

Al zeven jaar op rij leidt iMMovator mediaprofessionals rond langs de hoogtepunten van de overweldigende IBC beursvloer. Per jaar voeren ze meer dan honderd leden langs de innovatieve diensten en producten die op de IBC georganiseerd worden. De voorbereidingen voor de tours van dit jaar zijn inmiddels al weer begonnen. Dit jaar organiseren ze 4 tours in het kader van de iMMovator tracks. Het gaat om de volgende tours:

  • IBC Data4Media tour: Op de IBC is data een van de buzz words. Wat is er op deze gigantische beurs te zien als het gaat om data? Onder leiding van Erik van Heeswijk ontdek je wat de IBC  te bieden heeft op het gebied van data voor media.
  • IBC Immersive Media tour: Onder leiding van Pieter Siekerman ontdek je wat de IBC heeft te bieden op het gebied van Virtual Reality, Augmented Reality en Mixed Reality.
  • IBC Spectacular Live Events tourEngagement, experience, immersiveness daar draait het om. Hoe kun je de ervaring van de bezoekers van grote events verrijken met nieuwe media diensten? Onder leiding van Freek van ’t Ooster ontdek je wat de IBC te bieden heeft op het gebied van sport, media en live events.
  • IBC Business in Media tourTijdens deze tour wordt je rondgeleid langs de stands met de meest innovatieve en spraakmakende producten en technologieën. Via koptelefoons word je bijgepraat over de laatste mediatrends die te zien zijn op de IBC en die een grote impact hebben op de media industrie. Daarbij gaan we niet alleen langs de grote media concerns maar doen ook een aantal startups aan die spraakmakende producten laten zien.

Tickets voor beursvloer

Om de beursvloer te bezoeken heb je een ticket nodig van IBC. Aanmelden kan via de site van de IBC. Gebruik bij je inschrijving de code 3895 van Ericsson om een gratis ticket te registreren.