Informatie-avond Talent Development Program

Wil je dolgraag starten in de media-industrie? Maar wil je je ook blijven ontwikkelen en verbreden? Ervaring opdoen én samen met andere talenten je wekelijks in een programma van toffe workshops en masterclasses storten? Dan is het Talent Development Program wat voor jou!

In het Talent Development Program (TDP) stomen we jonge honden in een korte periode klaar tot echte mediadieren. Tijdens het TDP doe je gedurende 9 maanden werkervaring op bij een mediabedrijf. Gemiddeld ben je vier dagen in de week als volwaardig medewerker werkzaam bij een mediabedrijf. Dat kan op een redactie zijn van een radio of televisieprogramma, een ICT afdeling van een facilitair bedrijf of een R&D afdeling.

Op bezoek bij de NOS op de introdag

Ongeveer een dag in de week verdiep en verbreed je je kennis en skills tijdens het TDP programma dat exclusief voor jou en de andere trainees is samengesteld. Je leert de fijne kneepjes van het vak tijdens exclusieve sessies van toonaangevende professionals en docenten. Je verdiept je o.a. in crossmedia, VR, big data, storytelling, marketing en branding. Er is veel aandacht voor 21st century skills, zoals communicatie, samenwerking, presentatie en adviesvaardigheden. Daarnaast komen in blokken Marketing & Business, Technologie & Innovatie en Content & Creatie aan de orde.

Meer weten over het Talent Development Program? Op deze pagina vind je al veel informatie, maar op woensdag 13 december is er een informatie avond op het Media Park in Hilversum waar je alles te weten komt over het TDP. Praat met deelnemers, organisatie en bekijk de les locatie in het Mediacentrum. De avond start om 18.30 uur (inloop vanaf 18.00) en we sluiten uiterlijk om 20.30 uur af.

Geïnteresseerd om langs te komen en meer te weten te komen over het Talent Development Program en Hilversum Media Campus? Schrijf je in voor de informatie avond op 13 december door een mail te sturen naar meeting@hilversummediacampus.nl