Media Park Safari TechPort

Het Media Park heeft een aantrekkende werking: de glitter, de glamour en de bekende Nederlanders. Maar hoe is het nu echt om op het Media Park te werken? Hoe bereiden deze bedrijven zich voor op de (technologische) veranderingen die er in deze industrie aankomen? Welke technieken hebben zij nu in huis en hoe bereiden zij zich voor op de toekomst? Tijdens de Media Park Safari krijgen betrokken van TechPort een kijkje achter de schermen bij van de bedrijven op het park om erachter te komen hoe het eraan toe gaat in de media-industrie.

Over Techport

TechPort richt zich op leren, werken en kennis in de maakindustrie (high tech systems and materials). Tata Steel is een van de grote partners van deze campus, maar ook onderwijsinstellingen zoals het ROC Nova College. Zij zijn 17 januari op het Media Park met een delegatie van onderwijspartners, MKB’ers uit de maakindustrie en wethouders om geïnspireerd te raken hoe de media industrie omgaat met nieuwe technologie, innovatie, talent en opleiden.

Na een introductie door Hilversum Media Campus bezoekt de delegatie in groepen United, NEP, Unbranded en het MBO College Hilversum.