Media Talk: Cybersecurity & Ethical Hacking

Bij hackers denk je waarschijnlijk aan criminelen die bij bedrijven proberen in te breken en gegevens stelen. Een nieuwe generatie ethical hackers wil juist het internet een stukje veiliger maken. Sanne Maasakkers is er daar één van. Tijdens de Media Talk Cybersecurity & Ethical Hacking laat zij zien hoe ze te werk gaat bij het opsporen van lekken, hoe hackers te werk gaan en hoe je jezelf en je bedrijf kunt beschermen tegen aanvallen van hackers.

Over Sanne Maasakkers

Sanne Maasakkers was al tijdens haar middelbare school bezig met het bouwen van websites en games. Die moesten wel goed beveiligd worden, en zo leerde ze zichzelf aan om te hacken. Want om te kijken of iets veilig is, moet je proberen in te breken. De afgelopen jaren stelde ze regelmatig beveilingslekken aan de kaak om bedrijven en organisaties veiliger te maken. Vaak denken bedrijven dat hun beveiliging op orde is, maar het lukt Sanne nog vaak om een lek te vinden.

Ze begon met een studie Technische Bedrijfskunde maar maakte na het volgen van keuze vakken de overstap naar Informatica omdat security haar erg trok. Na haar studie werkte Sanne een tijd voor een bedrijf dat zich bezighoudt met identity & access management. In 2016 begon ze als trainee bij Fox-IT waar ze nu nog steeds werkzaam is als security expert.

LOCATIE EN TIJD

De Media Talk start om 18.30 uur en is rond 20.00 uur afgelopen. Locatie is de SWITCH, gelegen aan het Joop van den Endeplein op het Media Park. De SWITCH is de uit zwarte containers opgebouwde locatie met On/Off erop.

AANMELDEN

Ben je geïnteresseerd om deze inspiratiesessie te volgen? Meld je aan bij meeting@hilversummediacampus.nl om een plek te reserveren. Deelname is gratis, maar let op: er is beperkt plek en vol=vol!