MediaTalk: Graph database technologie voor multichannel engagement

Een waardevolle relatie hebben met je publiek, zoveel mogelijk relevante interactie en grote impact. Ieder mediabedrijf of merk streeft naar meer engagement. Maar engagement is moeilijk! Hoe verzamel je de juiste content en krijg je over meerdere kanalen inzicht in jouw engagement? Kom 22 maart naar deze MediaTalk om te horen hoe je Graph database technologie (die ook gebruikt wordt door Google en Facebook) kunt inzetten voor multichannel engagement.

Jouko Huismans

In een ideale wereld worden managed content, multichannel publishing, personal engagement en connected data naadloos geïntegreerd. Jouko Huismans en Bernard Jan Boekholt, beide partners van Graphlr, vertellen in deze MediaTalk hoe je een in een aantal stappen dichterbij deze ideale wereld kunt komen en meer impact kunt genereren. Graphlr ontwikkelde hiervoor Mediaconnect – een multi channel storytelling systeem gebaseerd op de graph technologie. Graphlr werkt onder meer voor radiozenders als 538, BNR Nieuwradio, Radio Veronica en mediabedrijven als ID&T, Q-dance, EO en Amsterdam Marketing.

Naast een inkijk in de technologie onder de motorkap van Mediaconnect laten Jouko en Bernard Jan aan de hand van een case zien hoe je deze technologie goed kunt gebruiken om content- en datamanagement te organiseren.

 

Bernard Boekholt

Na deze MediaTalk heb je meer inzicht in de laatste (technische) ontwikkelingen op het gebied van smart content- en datamanagement en krijg je een beeld hoe je dat in de praktijk kan toepassen.

Jouko Huismans, CEO Graphlr

Zeer brede ervaring in management en media innovaties, ondernemer sinds 1999 en partner van Graphlr sinds 2014. > Linkedin

Bernard Jan Boekholt, Productlead & partner Graphlr

Expert in webdevelopment, e-commerce, lean start up en agile coaching. Meer dan 20 jaar ervaring in de media en 15 jaar met internetinnovaties. > Linkedin

LOCATIE EN TIJD

De MediaTalk start om 18.30 uur en is rond 20.00 uur afgelopen. Vanaf 18.00 serveren we soep en broos. Locatie is de SWITCH, gelegen aan het Joop van den Endeplein op het Media Park. De SWITCH is de uit zwarte containers opgebouwde locatie met On/Off erop.

 

AANMELDEN

Ben je geïnteresseerd om deze inspiratiesessie te volgen? Meld je aan via Eventbrite. Deelname kost €50,- (ex BTW) en dat is inclusief soep en broodjes voorafgaand aan de avondsessie. Voor studenten geldt er een studententarief van €15,-. (ex BTW).