TDP Conference Day

Kom 13 juni naar de TDP Conference Day voor een dosis inspiratie, kennis en nieuwe contacten! We hebben negen geweldige sprekers uitgenodigd om je te inspireren met boeiende presentaties over business en innovatie. Van gloednieuwe cases rondom blockchain tot spraakmakende voorbeelden van augmented reality. De TDP Conference Day biedt je in één dag een inkijkje in de Nederlandse media-industrie.

In een dag vullend programma onder leiding van moderator Monique van Dusseldorp presenteren de sprekers in een TedTalk-format hun meest innovatieve concepten. Met bijdragen van:

  • Marlon Etheredge, Team Lead Graphics Development bij NEP The Netherlands over de manieren waarop NEP Augmented Reality toepast in televisie producties
  • Ngage Media, over innovatie op het gebied van schermen in de openbare ruimte
  • Eelco Kingma, oprichter van de Dutch YouTube Gathering over het succes van de Dutch YouTube Gathering
  • Nerko Hadziarapovic, experimenteel IT marketeer, docent en muzikant over KONEKT, een innovatief en leuk IT bedrijf dat gebruiksvriendelijke software, innovatieve websites en web en mobile apps bedenkt en maakt.
  • Alain Rees, director Cyber security, accountmanager Motiv ICT Security en docent Risk Assement aan de HvA over de economie van cyber crime. Een heel weekend heeft het ransomware virus de hele wereld in zijn greep gehouden. Bedrijven zijn dagen bezig geweest om de schade te herstellen. De criminelen zijn alweer de volgende verbeterde versie aan het maken en de wereld houdt zijn adem in. Altijd al willen weten hoe cyber criminelen hier geld aan verdienen? Of hoe je geld aan cybercrime kunt verdienen? In een korte presentatie zal Alain Rees, namens Cyber Inc., je alles erover vertellen.
  • Fabian Meeuwisz, Data & Digital Partnership Manager Sanoma, over de datastrategie van Sanoma
  • Eveline Klumpers, oprichter van Katalysis. In juni 2016 is Eveline Klumpers, samen met haar business partner Alex Tran Qui, Katalysis gestart. Katalysis ontwikkeld software op basis van smart contract blockchain technologie met als doel om journalisten te helpen geld te kunnen verdienen aan hun content in digitale tijdperk. Eveline zal uitleggen  wat blockchain technologie is en uitleggen hoe Katalysis deze inzet om kwaliteit content over het internet te verspreiden. Eveline heeft bedrijfskunde gestudeerd aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit, met een master in Marketing Management.
  • Esther Frijns, manager branded content RTL over het gebruik van nieuwe technologie voor product placement

Inschrijving voor de TDP Conference Day is gratis. Stuur een mailtje naar meeting@hilversummediacampus.nl om je op te geven. Er is beperkt plek – ben je van plan om met veel collega’s / medestudenten te komen, neem dan even contact op met Caroline Dutry van Haeften.

Locatie: Twitterzaal – Mediacentrum, Joop van den Endeplein 1, Media Park Hilversum.
Tijden: 10.00 uur start, 16.00 afsluiting met borrel

Talent Development Program

De TDP Conference Day wordt georganiseerd in het kader van het Talent Development Program (TDP) van Hilversum Media Campus. In dit traineeship draait het om het opdoen van nieuwe kennis en ervaringen en jezelf op het gebied van content, creatie, business en technologie verbreden. Ruim 20 deelnemers begonnen dit najaar met het TDP aan hun carrière in de media-industrie. Na diverse workshops en masterclasses van tientallen docenten en meer dan twintig inspiratiesessies is het bijna tijd om het eerste TDP af te sluiten. En dat laten we niet zomaar aan ons voorbij gaan!

Tijdens de TDP Conference Day worden de talenten nog één keer volgestopt met nieuwe kennis, cases en contacten. Deze dag is ook open voor geïnteresseerden. Studenten die overwegen zelf het TDP te volgen, bedrijven die graag jong talent uit het TDP een werkplek bieden, of professionals die zo vlak voor de zomer zichzelf graag een boost geven: jullie zijn van harte welkom! Inschrijving is gratis.