Films streamen met een Android mediaplayer

Films streamen met een Android mediaplayer

Er gebeurt de laatste tijd van alles op het gebied van de regels rondom downloaden. In Nederland is het sinds kort illegaal om films te downloaden. Illegale films downloaden kan u namelijk op een boete komen te staan. Toch is er een oplossing voor mensen die graag een alle nieuwe films willen zien. Op dit moment is het namelijk gewoon nog legaal om films te streamen. U downloadt eigenlijk steeds een stukje van de film, zodat de film niet in zijn geheel op uw pc komt te staan. Zo bent u niet strafbaar en kunt u gerust genieten van een kaskraker.

Een speciaal apparaatje voor al uw films

Als u films gaat streamen, doet u dit meestal op uw laptop of computer. Maar films streamen kan beter, namelijk op uw tv. Zo heeft u het voordeel van een hoge resolutie en kunt u gewoon in uw huiskamer een film kijken. Om uw favoriete films te streamen kunt u daarom een Android mediaplayer aanschaffen. Dit is een handig apparaat dat u middels plug-and-play technologie aansluit op uw televisie. De media player werkt op een aangepaste versie van Android; met andere woorden, het is betrouwbaar en vertrouwd in gebruik.

Streamen, niet illegaal downloaden

De mediabox maakt gebruikt van gratis software waardoor er geen sprake is van een abonnement. U kunt onbeperkt streamen op uw televisie, zelfs recente films. Doordat de films met Nederlandse ondertiteling zijn, is dit product uitermate geschikt voor families. Er zijn diverse modellen mediaboxen op de markt.