Op zoek naar werk als CAD tekenaar

Op zoek naar werk als CAD tekenaar?

CAD tekenaar is een technisch beroep. Je maakt technische tekeningen of 3D tekeningen van projecten die door een ander bedrijf uitgevoerd kunnen worden.  Het programma wat gebruikt wordt is AutoCAD. CAD tekenaars kunnen hierin mooie tekeningen maken voor projecten in de bouw of andere technische tekeningen bijvoorbeeld. Als er bijvoorbeeld bouwplaten besteld moeten worden is het handig als er al een tekening met de maten beschiktbaar is. Er zijn steeds meer vacatures op het gebied van AutoCAD omdat bedrijven steeds meer behoefte hebben aan personeel dat hierin gespecialiseerd is. Dat biedt kansen als je goed om kan gaan met deze software.

Steeds meer CAD specialisten nodig

Als je freelancer bent dan wordt je voornamelijk ingeschakeld voor projecten. Dit kan ervoor zorgen dat het werk niet altijd stabiel is. Ondanks dat er een grote behoefte is aan personeel dat hierin gespecialiseerd is. Het doel van het CAD tekenaar is het maken van technische tekeningen met behulp van AutoCAD software. Dit kan ook bestaan uit het bedenken en controleren van technische tekeningen. Het werk is zeer divers en er zijn altijd weer nieuwe unieke projecten op komst.

Voor diverse opdrachtgevers

Als je ervoor kiest om je aan te sluiten bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in detachering van CAD professionals dan heb je meer kans op stabiel werk en kan je voor diverse opdrachtgevers aan de slag. Hierdoor heb je veel variatie aan opdrachten en heb je bovendien een grotere kans op werk. Wacht daarom niet langer en sluit je ook aan bij Cadix waar diverse vacatures op het gebied van CAD tekenaars beschikbaar zijn.

Meld je aan als CAD professional

Wil je ook aan de slag als CAD professional of ben je nog op zoek naar freelance werk op dit gebied? Meld je dan zeker aan bij Cadix en wie weet wordt je binnenkort ook ingeschakeld door een van onze opdrachtgevers als het gaat om het maken van technische tekeningen met behulp van AutoCAD software.