Marketingtips voor bedrijven

Marketingtips voor bedrijven

Om je bedrijf goed te laten lopen is het belangrijk om een goede marketingstrategie te hebben. Waar zo een strategie vroeger voornamelijk bestond om het adverteren op televisie, radio en in tijdschriften, zijn we nu een heel stuk verder.

Sociale Media

Sociale media zijn tegenwoordig dé manier om aan je netwerk te denken en deze verder uit te breiden. Een goede webcare is hiervoor noodzakelijk. Omdat steeds meer consumenten tegenwoordig gebruik maken van Facebook, Twitter en Instagram zijn dit de ideale media om snel, makkelijk en tegen lage kosten een groter bereik te krijgen. Kom dichter bij de consument via een Facebookpagina voor je bedrijf. Luister naar suggesties, reageer op vragen en doe iets met de feedback die je via dit kanaal krijgt. Huur een social media marketeer in om het beste uit je social media te halen.

Twitter; een sterke webcare in slechts 140 karakters

Maak een Twitteraccount en sta open voor korte en gemakkelijke vragen die via Twitter op een laagdrempelige manier gesteld kunnen worden. Je zult merken dat de consument zich eerder aan je bindt als jij daadwerkelijk actief laat zien echt iets voor je consument te willen doen. Zorg voor snelle maar goed doordachte antwoorden voor het beste resultaat. De beperking van 140 karakters biedt een nieuwe, maar ook erg leuke uitdaging voor de omgang met consumenten.